Dark Mode On / Off

Middelbeerse fietsvierdaagse

Jaarlijks wordt de Middelbeerse fietsvierdaagse georganiseerd. De tochten vinden plaats in de eerste volle week van augustus van maandag tot en met donderdag. Dagelijks kun je starten tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het startpunt is bij Grand Café De Beerze aan de Doornboomstraat 22 in Middelbeers. Je kunt kiezen uit een route van ongeveer 40 kilometer en een route van ongeveer 55 kilometer. Beide routes hebben op hetzelfde punt een stempelpost bij een horecagelegenheid. 

Alle routes worden volledig voor je uitgepijld. Daarnaast ontvang je een gedetailleerde beschrijving van de route(s). Hoe ontspannen fietsen is dat! 

Lukt het niet om dagelijks te fietsen? Geen probleem: het is ook mogelijk om een beperkt aantal dagen deel te nemen. De routes zijn zowel voor jong als oud en door zowel geoefende als onervaren fietsers goed te doen. De Beerse Fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen. Daarnaast steun je door je deelname de plaatselijke Harmonie en Drumband.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: https://www.mvdevriendschap.nl/

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen