Dark Mode On / Off

Unieke fietsdrager elektrische fietsen

Fietsdrager elektrische fiets

Fietsdrager elektrische fiets nodig? Met deze bijzondere fietsdrager voor e-bikes wordt het laden van je zware fiets wel heel eenvoudig!

Heb je een elektrische fiets gekocht ( lees ook onze Tips aankoop elektrische fiets) en wil je die af en toe met je auto kunnen vervoeren om vanaf een andere bestemming lekker op pad te gaan? Dan zul je vast al gemerkt hebben dat je elektrische fiets niet past op de meeste fietsendragers. Gelukkig heeft het bekende merk Twinny Load samen met Sparta Fietsen een speciale fietsendrager voor elektrische fietsen op de markt gebracht. Daarmee ben je zonder problemen al snel op pad. Ideaal als je een fervente fietser bent en graag overal lekker wilt kunnen fietsen. Zo kun je zelfs in het buitenland op je elektrische fiets stappen voor een bijzonder avontuur.

Fietsdrager voor elektrische fietsen

Met de nieuwe fietsdrager van Twinny Load kun je zonder te tillen je elektrische fiets via een ingenieus hefsysteem achterop je auto plaatsen. Je rijdt je fiets er zo op en haalt vervolgens de drager omhoog. Geen tilwerk meer dus en dat is ideaal als je pijn in je rug hebt of domweg niet mag tillen. Dit handigeUnieke fietsdrager elektrische fietsen hefsysteem is gepatenteerd, dus bij een ander merk zul je dit bijzondere systeem niet vinden. Een klein minpuntje is er wel: de fietsdrager zelf is behoorlijk zwaar, dus het is wel van belang dat je hem naar de auto kunt rollen of hulp krijgt bij het installeren. Overigens is de nieuwe drager tevens geschikt voor normale fietsen.

Past op alle trekhaken

Als je deze Twinny Load fietsdrager wilt installeren op je auto heb je vanzelfsprekend een trekhaak nodig. De fietsdrager van Twinny Load past op elke standaard ISO 50-trekhaak. Wel moet deze een gewicht van vijfenzeventig kilo kunnen dragen. De belastbaarheid van de fietsdrager zelf is achtenvijftig kilo en daarmee is hij geschikt voor twee elektrische fietsen. Je kunt de fietsdrager afsluiten voor zowel de auto als de fiets. De drager heeft tevens een uitschuifbare lichtbalk, dus die hoef je niet zelf te monteren. Daardoor is hij ook wettelijk geschikt voor alle personenauto’s.

De ideale fietsdrager

De fietsdrager van Twinny Load is  te verkrijgen in twee uitvoeringen, voor één of voor twee fietsen. Hij is heel eenvoudig te bevestigen op je auto en ook de fiets zelf is gemakkelijk te bevestigen op de drager. Je laat eenvoudig de drager zakken tot op het wegdek, rijdt de fiets(en) erop en draait de drager weer omhoog. De Twinny Load is een zeer degelijke fietsdrager die je aan de hand van een duidelijk beschrijving eenvoudig in elkaar kunt zetten. Hij is bovendien stabiel tijdens je autorit, wat natuurlijk belangrijk is gedurende het vervoer.

Een uitgebreide productie

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe fietsdrager voor elektrische fietsen? Je kunt deze handige XLC BikeELift op diverse beurzen bewonderen, zoals op de Vakantiebeurs, de Fietsvakbeurs of de Fiets- en Wandelbeurs. Natuurlijk vind je hem ook bij de betere fietsenwinkel en kun je hem online bestellen bij verschillende grote webshops. Goedkoop is hij niet, maar je krijgt voor deze investering wel een degelijke fietsdrager terug waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Je krijgt bovendien maar liefst zeven jaar garantie.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen