Dark Mode On / Off

Mooiste e-bike met voorwielmotor

Fiets gemaakt van carbon

Elektrische fiets Cortina E-U1, mooi en zeer goed geprijsd

Tot mooiste e-bike en Beste Koop is door de Consumentenbond gekozen de Cortina E-U1. Ook het Duitse Bild heeft een grote e-bike test gedaan waar deze zelfde fiets als winnaar uitkwam.

De Cortina E-U1 heeft een grote actieradius, een sterke en vooral stille motor en een wel heel vriendelijke prijs. Het geteste model met 7 versnellingen heeft een prijskaartje van 1219,= euro. Met 3 versnellingen is deze leverbaar vanaf 1129,= euro.

Om de prijs laag te kunnen houden heeft de fiets geen “dure” extraatjes. De verende voorvork is achterwege gelaten, ook is er geen verende zadelpen en moet je zelf even zorgen voor een paar snelbinders.

De bediening van de Cortina is uiterst eenvoudig. Middels een paar drukknoppen kun je wisselen tussen de 5 ondersteuningsstanden.

Met de gemonteerde Bafang motor en een stabiel frame, een fijne elektrische fiets voor een uitstekende prijs.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen