Dark Mode On / Off

Molenroute Alblasserwaard

fietsen door Natuurgebied de Engbertsdijkvenen

De Molenroute Alblasserwaard leidt je al fietsend langs deze 19 beroemde molens.

Er is geen plek ter wereld waar zoveel molens bij elkaar staan als in Kinderdijk. Bovendien draaien alle 19 molens ook nog. De Molenroute Alblasserwaard leidt je al fietsend langs deze 19 beroemde molens. De molens zijn zo uniek dat ze op de Werelderfgoedlijst zijn geplaatst.

De geheel bewegwijzerde Molenroute voert je onder andere langs deze beroemde molens maar ook langs de vele andere molens die de Alblasserwaard kent. De route is herkenbaar aan de zeskantige routebordjes en kan gestart worden in Nieuw-Lekkerland of Alblasserdam.

Een uitgebreide routebeschrijving is verkrijgbaar bij de VVV-kantoren in Dordrecht, Gorinchem en Leerdam.

Content retrieved from: https://www.50plusplein.nl/Fietsen/art/6567/molenroute-alblasserwaard.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen