Dark Mode On / Off

Nieuw product houdt wespen op afstand

product houdt wespen op afstand

Wat kun je er doen tegen overlast van wespen?

Deze (na) zomer krijgen we, volgens ondermeer biologen van de Universiteit van Wageningen, te maken met een ware wespenplaag. Om wespen op afstand te houden bestaan vele middeltjes. Zo gaan de wespen er vandoor als je een schoteltje met water op tafel zet waarin je een tiental kruidnagelen doet. Ook wanneer je de kruidnagelen in een citroen prikt, gaan de wespen er vandoor. De Kruidengroothandel Jacob Hooy heeft nu een kruidige lotion op de markt gebracht op basis van kruidnagel- en citronellaolie. De lotion is middels een roller op de huid aan te brengen en omdat het hier gaat om natuurlijke ingrediënten, is de huidvriendelijke lotion ook geschikt voor kinderen.

De rollers met de naam WespWeg, zijn te koop voor € 6,95 bij vele drogisterijen waaronder DA, De Tuinen en Gezond en Wel. Ook bestaat er een preventief middel van Jacob Hooy tegen muggenoverlast genaamd Citrosect. Dit is verkrijgbaar in roller, olie of druppelflesje.

Meer info op de website: www.jacob-hooy.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen