Dark Mode On / Off

Oegstgeest – Corpus

Corpus | Een reis door je lichaam

Corpus | Een reis door je lichaam

Een wereldprimeur in Nederland. Maak een reis door je eigen lichaam en beleef via de verschillende theaters, 3D films en meer, op een geweldige en verrassende manier onder andere hoe het hart werkt, hoe een wond heelt of hoe je darmen omgaan met een broodje kaas. Denk je eens in hoe het zal zijn om door je eigen lichaam een reis te maken!

Corpus is een attractie waar men op een educatieve wijze leert waarom het belangrijk is om gezond te eten, gezond te leven en veel te bewegen.

De reis door de mens loopt vanaf de knieen tot aan de hersenen. Vervolgens kun je tijdens de weg naar beneden in de medische infotheek meedoen met spelletjes, testjes, informatie opvragen over medische gegevens en meer!

Meer info: www.corpusexperience.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.