Dark Mode On / Off

Rijswijk – Reptielenzoo Serpo

Reptielenzoo SERPO

Reptielenzoo SERPO | Meer dan 125 terraria en ongeveer 100 soorten koudbloedige dieren

In Rijswijk ligt de Reptielenzoo “SERPO”, een centrum voor slangen, krokodillen en andere reptielen

Daar is een grote collectie reptielen als mamba’s, cobra’s, ratelslangen, pythons, alligators, krokodillen en andere diersoorten gehuisvest.

De collectie dieren van Reptielenzoo “SERPO” is zeer bewust tot stand gekomen. Zowel voor leken als liefhebbers valt er een hoop te zien. Voor de leek zijn die soorten vertegenwoordigd die men over het algemeen van naam kent als pythons, boa’s, anaconda, ratelslangen, adders, varanen, krokodillen, alligators etc. etc.

Over deze diersoorten denkt men over het algemeen veel te weten.

Een bezoek aan “SERPO” zal echter leren dat veel van deze ‘kennis’ berust op vooroordelen en onwaarheden.

In meer dan 125 terraria zijn ruim 100 soorten en ondersoorten koudbloedige dieren te bestuderen. Elk terrarium is voorzien van een uitgebreid teksttableau. Naast biologische wetenswaardigheden worden daar tal van sterke verhalen over deze dieren ontrafeld.  Meer info: www.serpo.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen