Om je vingers bij af te likken – chocolademassage

Om je vingers bij af te likken – chocolademassage

Chocolademassage heeft gunstig effect op hele organisme.

Om je vingers bij af te likken, de chocolademassage. De warme cacao wordt op de huid opgebracht door de masseur. Het is dus niet de bedoeling om thuis een portie repen chocola te smelten en daar je geliefde mee te masseren.

Nee, het is een uiterst serieuze massage behandeling die al velen hebben beleefd. Cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen waarvan bekend is dat ze een gunstig effect hebben op het hele organisme. Het werkt verzachtend, voedend, hydraterend en het heeft ook een anti verouderende werking.

De cacao massage werkt uitermate ontspannend en het smaakt dan ook naar meer. Je wordt vertroetelt en voelt je bovenal gelukkig. De massage is aan te raden voor iedereen die zich gestresst voelt en laten we eerlijk zijn, alleen de geur doet je al goed.

Chocolademassages zijn een onderdeel van de schoonheidsbehandelingen en worden in de wellness centra dan ook regelmatig toegepast. Maak eens een afspraak en laat je ook onderdompelen. Het doet je lichamelijk en geestelijk goed.