Dark Mode On / Off

Ontslagvergoeding berekenen

Ontslagvergoeding berekenen

Ontslag | Gratis te downloaden app berekent vrij nauwkeurig waar je recht op hebt.

Ontslag, niemand is er vanzelfsprekend blij mee. Toch kan het onverwachts voorkomen en wil je graag weten waar je recht op hebt. Op de iPhone of de iPad is nu een gratis app te downloaden die al bij benadering een berekening voor je kan maken.

De app is ontwikkeld door Sdu Uitgevers en kun je vinden door in de Google balk de woorden ‘ktr-formule’  en “app store” in te tikken.

De berekening wordt gemaakt aan de hand van je eigen ingevoerde gegevens, zoals geboortedatum, salaris en het aantal jaren dat je hebt gewerkt. De uitkomst is op basis van de kantonrechtersformule maar houdt geen rekening met bijzondere omstandigheden.

De uitkomst zou dus in die gevallen best nog eens iets hoger maar ook wel iets lager kunnen uitkomen. Wel geeft het je een aardige indruk waar je mogelijk mee verder kunt.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.