Dark Mode On / Off

Ook stacaravans bij Rent-a-Tent

De verhuurder van bungalowtenten- en stacaravans Rent-a-tent is overgestapt van hun papieren gids naar een digitale versie. Rent-a-Tent ziet ook dat klanten veel meer op zoek zijn naar een vakantie met meer luxe.
De digitale gids van de verhuurder is binnenkort ook op een tablet te vinden zodat de klant op elke wijze digitaal wordt voorzien van alle mogelijkheden.

Kampeerders willen luxe

Rent-a-Tent heeft inmiddels al een ruim aanbod met stacaravans die beschikken over drie slaapkamers en een overdekte veranda zodat de gasten ook bij iets minder goed weer toch nog buiten kunnen genieten. Kampeerders zijn steeds meer op zoek naar de luxere ‘lodge’ tenten die eveneens van alle gemakken zijn voorzien.
Toch wordt ook terdege rekening gehouden met mensen die niet zoveel te besteden hebben. Het aanbod aan reguliere tenten blijft dan ook zeker beschikbaar. De prijzen van een eenvoudigere tent zijn al snel tussen de 30 en 40 procent voordeliger.

De trend lijkt te zijn, grote campings met een zwembad, voldoende animatie en ruime voorzieningen.

Beheerders gezocht

We zoeken elk jaar naar beheerdersechtparen dit zijn vaak gepensioneerden met eigen caravan of camper die in de zomer op de camping het beheer over onze kant-en-klare tenten doen en onze gasten gastvrij ontvangen.

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.