Dark Mode On / Off

Oud en Nieuw zonder vuurwerk in Landal Green Park

Vuurwerk streng verboden in enkele parken van Landal.

Al enkele jaren achtereen kunnen gezinnen met kleine kinderen of mensen met huisdieren, tijdens de Oud en Nieuw viering een bungalow boeken op één van de Landal parken die deze dagen vuurwerkvrij zijn verklaard. De aanbieding was zo’n succes dat Landal ook dit jaar komt met 3 vuurwerkvrije parken.

De parken in Drente, Overijssel en Gelderland waren ook de komende Oud- en Nieuw te boeken voor mensen die deze dagen beslist zonder vuurwerk door willen brengen. De eerste reserveringen voor een bungalow werden al in het voorjaar gedaan.

Dat de kinderen een sterretje aan steken is uiteraard geen probleem maar verder mag er alleen worden geknald met champagnekurken. Rondom en in de parken wordt er door beveiligers streng op toegezien dat iedereen zich aan de regels houdt.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.