Dark Mode On / Off

Overwinteren in Turkije?

overwinteren in turkije

Prachtige Village & Spa project midden in de bossen van Üzümlü.

Village & Spa project in het prachtige groene landschap van Üzümlü/Turkije.
Üzümlü is een landelijk gelegen dorpje 15 minuten ten oosten van Fethiye. Er heerst nog de traditionele levensstijl wat extra wordt benadrukt door de authentieke dorps woningen. In Üzümlü wordt nog voornamelijk geleefd van wat het land brengt.

De Naam Üzümlü
Üzümlü betekent “druiventuin” of “plaats van druiven”. Eenmaal in Üzümlü geweest begrijpt u meteen de herkomst van de naam. Verspreid over het landschap zijn diverse druiventuinen aangelegd, waarbij de bewoners u van de druiven laten proeven.
Üzümlü is genesteld op een plateau 500 meter boven zeeniveau. In de vallei is deze plaats ingegroeid door dikke pijnboom bossen wat Üzümlü een gezonde lucht en een wonderschoon natuurlijk landschap geeft. Het kleine plaatsje heeft 1765 inwoners en een gezellig centrum. In het rustige centrum zijn eenvoudige winkeltjes en restaurants waar u het echte Turkije nog kunt proeven. Elke vrijdag wordt er markt gehouden in het centrum.

Fethiye ligt 15 minuten rijden en is perfect voor een leuke dag uit. Stranden aan de zee zijn vanaf 20 minuten rijden met de goedkope dolmus te bereiken. Als bonus kunt u er in de bergen ook nog eens skiën. Twintig minuten rijden van Üzümlü kunt u in de winter de besneeuwde helling afduiken.
Village & Spa Üzümlü
Prachtige Village & Spa project midden in de bossen van Üzümlü. Een project waar de gevleugelde bewoners van het bos u wekken met hun vrolijke gezang. Waar uw op uw eigen balkon in alle stilte kunt genieten van uw Turkse ontbijt. Waar u kunt ontspannen in de bibliotheek van het complex, kunt genieten van een welverdiende Hammam behandeling of een boswandeling maakt om de gezonde boslucht op te snuiven. Daar waar u uw in de avond in het pittoreske Üzümlü kunt proeven van de authentieke Turkse keuken en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Village & Spa project ontworpen als 1 met de natuur. Zestien 3 slaapkamer villa’s en veertien 2 slaapkamer appartementen gebouwd in de weelderige bossen van Üzümlü. Een complex met moderne voorzieningen om te ontspannen en volledig tot rust te komen.

Neem contact op met Real Turkey voor meer informatie over het project

Contact
Real Turkey
www.realturkey.nl
info@realturkey.nl
Tel: 0031611482396

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen