Dark Mode On / Off

Paalkamperen meest simpele vorm van kamperen.

Paalkamperen is avontuurlijk en mogelijk bij één van de 20 speciale kampeerpalen van Staatsbosbeheer op een open plek in het bos.

De palen liggen meestal aan langeafstand wandelpaden en kunnen voor fietsers wat moeilijker bereikbaar zijn. Binnen een straal van 10 meter rond de paal mag je vrij een tent opzetten. Op elke open plek mogen maximaal 3 tenten staan. Open vuur is verboden  en de aanwezige waterpomp is de enige voorziening die voorhanden is. Het water kan alleen worden gedronken als het is gekookt. In de wintermaanden is de waterpomp niet aanwezig.

Het kamperen is gratis maar niet langer dan 72 uur.

Voor meer informatie kun je kijken op de site van Staatsbosbeheer of bellen met 030-6926213. Reserveren is niet mogelijk.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.