Dark Mode On / Off

De roze stad Petra als allermooiste gekozen

petra

Bezoekers van de Vakantiebeurs hebben in 2007 de roze stad Petra in Jordanië gekozen als het mooiste van alle Wereldwonderen. Een speciale themaroute voerde langs de wereldwonderen die tijdens de beurs in januari op schitterende wijze werden gepresenteerd. De stad Petra genoot een duidelijke voorkeur en kreeg maar liefst 20% van de stemmen.

Themaroute Wereldwonderen

Het op de Vakantiebeurs gepresenteerde wereldwonder Petra is genomineerd voor de officiële verkiezing dit jaar van de ‘New 7 Wonders’ (http://www.new7wonders.com).

Dit project is een wereldwijde campagne om 7 nieuwe wereldwonderen te kiezen, aangezien er van de huidige wereldwonderen niet veel meer te bewonderen zijn. Miljoenen mensen kozen uit een lange lijst uiteindelijk 21 monumenten waar de beroemde roze stad Petra er één van is.

Naast de themaroute ‘Wereldwonderen’ waren op de Vakantiebeurs speciale routes voor liefhebbers van ‘Verwennen’, o.a. spa en welness, ‘Wijn & Gastronomie’, ‘Golfreizen’, ‘Gezinsvakanties’, ‘Honeymoon’ en ’Citybreaks’.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.