Dark Mode On / Off

Prijswinnaar “Ik wil Bolletje”

Win een Bolletje geschenkpakket

Deze vakantieperiode is bij uitstek geschikt om eens een bezoekje te brengen aan de Bolletje Winkel & Koffieschenkerij Anno 1867 in Almelo. Reserveer een rondleiding in het Museum op de bovenverdieping van het pand in de Grotestraat te Almelo, en kom alles te weten over de lange weg die de familie ter Beek moest afleggen voordat men, inmiddels over de gehele wereld bekendheid geniet. Het veelvuldig maken van humoristische reklame heeft hieraan zeker bijgedragen.

Op de begane grond ben je van harte welkom in de Bolletjewinkel waar je een ruim assortiment aan Bolletje producten en cadeaupakketten vindt.

In de Koffieschenkerij en lunchroom, twee ruimtes met daar tussenin de gezellige, oude keuken, kunt u genieten van de echte Twentse gastvrijheid. Proef eens een heerlijk kopje koffie of thee met een plak echte Twentse krentenwegge, een lekkere Bolletje lunch broodje of geniet van een uitgebreide high tea.

Prijsvraag

Om je alvast in de stemming te brengen geven wij 1 Bolletje geschenkpakket weg t.w.v. 20 euro. Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 14 augustus 2021 naar – 50plusplein.

“Wat is de volledige naam van het “Bakkerijmuseum”?

De juiste oplossing moest zijn: Bakkerijmuseum de Meelzolder. Uit meer dan 300 inzendingen is middels loting een winnaar bekend geworden. Het overheerlijke Bolletje-pakket gaat naar Almere.

Vanwege privacy-redenen worden geen namen en adressen op de website vermeld.

De winnaar heeft per mail bericht ontvangen en het pakket wordt afgeleverd. We danken alle bezoekers voor hun inzending.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.