Dark Mode On / Off

Schiphol bewaart jouw aankopen tot je terug bent

Op de luchthaven Schiphol is begin 2012 de Shop & Collect-service van start gegaan. Schiphol speelt hiermee in op de wens van veel reizigers, binnen de Europese Unie, die wel graag aankopen willen doen, maar deze niet mee willen nemen op reis. Bij terugkomst in Nederland kan men de gekochte artikelen alsnog in ontvangst nemen.

In elke winkel kunnen reizigers aangeven of ze de aangekochte producten zolang op Schiphol in bewaring willen geven. De medewerker zal de aankoop bij de kassa in een tas doen, welke wordt verzegeld. Hij of zij zorgt voor de afvoer naar de opslagruimte waar de goederen veilig worden opgeborgen. Met het in ontvangst nemen van een afhaalbewijs kan de reiziger bij terugkomst, binnen dertig dagen in ons land, de aankopen ophalen. Dit kan 7 dagen per week, dag en nacht. Geen gesleep meer met extra bagage terwijl je nog op reis gaat en je mag uiteraard zoveel kopen als je wilt.

Aankopen kunnen worden opgehaald op Schiphol Plaza tussen Aankomst 1 en Aankomst 2. Volg de borden Kelderplein naar de Shop & Collect balie. Overigens bij uw aankoop ontvang je hiervan ook een plattegrond. En niet onbelangrijk: de service is gratis.

Aanbevolen artikelen