Dark Mode On / Off

Schiphol bewaart jouw aankopen tot je terug bent

Op de luchthaven Schiphol is begin 2012 de Shop & Collect-service van start gegaan. Schiphol speelt hiermee in op de wens van veel reizigers, binnen de Europese Unie, die wel graag aankopen willen doen, maar deze niet mee willen nemen op reis. Bij terugkomst in Nederland kan men de gekochte artikelen alsnog in ontvangst nemen.

In elke winkel kunnen reizigers aangeven of ze de aangekochte producten zolang op Schiphol in bewaring willen geven. De medewerker zal de aankoop bij de kassa in een tas doen, welke wordt verzegeld. Hij of zij zorgt voor de afvoer naar de opslagruimte waar de goederen veilig worden opgeborgen. Met het in ontvangst nemen van een afhaalbewijs kan de reiziger bij terugkomst, binnen dertig dagen in ons land, de aankopen ophalen. Dit kan 7 dagen per week, dag en nacht. Geen gesleep meer met extra bagage terwijl je nog op reis gaat en je mag uiteraard zoveel kopen als je wilt.

Aankopen kunnen worden opgehaald op Schiphol Plaza tussen Aankomst 1 en Aankomst 2. Volg de borden Kelderplein naar de Shop & Collect balie. Overigens bij uw aankoop ontvang je hiervan ook een plattegrond. En niet onbelangrijk: de service is gratis.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen