Dark Mode On / Off

Autorondreis Schotland door prachtige natuurgebieden

Autorondreis Schotland
In Augustus 2005 hebben wij een 3-weekse autorondreis langs B&B’s in Schotland gemaakt.

Aan het einde van onze reis zijn we 6 nachten in Oban, aan de westkust van Schotland, gebleven. We hebben overnacht in Mac Talla B&B and Guest House. Een ruim Victoriaans huis met ongeveer 8 tot 10 ruime en zeer schone kamers. Dit guest house beschikt over en suite kamers en over kamers waarbij de badkamer gedeeld wordt met andere gasten. Ook de gedeelde badkamers zijn erg schoon. Het ontbijt is meer dan voldoende.Vanuit Oban kun je verschillende dagtrips maken, o.a. naar de eilanden Iona, Staffa en Mull, het Sealife Center, etcetera. Alle eilanden zijn een bezoek meer dan waard.

Wil je meer leuke reistips voor een vakantie naar Schotland? Stuur ons gerust een mailtje! Jeroen en Miriam, augustus 2005

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.