Dark Mode On / Off

Schiphol parkeren – Nieuwe bussen terminal – P3

parkeren op schiphol p3

Drie nieuwe energiezuinige bussen rijden om de tien minuten van vertrek / aankomsthal Schiphol naar parkeerterrein P3

Passagiers die hun auto parkeren op het terrein van de luchthaven Schiphol kunnen voortaan gebruik maken van de allernieuwste bussen tussen parkeerterrein P3 en de terminal. De bussen (Citea) zijn uitgeroepen tot Coach of the Year en behoren tot de schoonste en zuinigste op dit moment.

Passagiers kunnen hun bagage eenvoudig de bus intillen en worden onderweg op de hoogte gehouden via een GPS systeem over het gehele proces van in- en uitstappen. Ook wordt aangegeven in welke terminal men moet zijn. Bij de bushaltes staan displays waarop reizigers exact op de hoogte worden gehouden over de aankomsttijden van de bus.

De bussen rijden 7 dagen per week, 24 uur per dag en iedere 10 minuten komt er een bus voorrijden. Uitstappen doet men voor de vertrekhal.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen