Dark Mode On / Off

Schoonmaken toilet

toilet schoonmaken

Schoon toilet geeft goed gevoel

Een lekker frisruikend toilet geeft je een goed gevoel. Nou zijn er allerlei spuitmiddelen en blokjes te koop waarmee je het toilet inderdaad een lekker geurtje mee kunt geven. Toch vervelen die geurtjes ook na verloop van tijd. De beste remedie is nog altijd om iedere dag even de pot schoon te maken met toiletreiniger, en nmaal per week een beetje chloor erin te gooien. Chloor is uiteraard slecht voor het milieu dus wees hier zuinig mee.

Met het schoonmaken van de toiletpot hoef je echt niet lang bezig te zijn. Wanneer je 2 toiletten hebt maak je voor je naar bed gaat even het toilet beneden schoon. Een doekje erover en klaar. Je gooit toiletreiniger in de toiletpot welke je de hele nacht erin laat staan.

Wanneer je ‘s morgens wakker bent doe je het toilet op de bovenverdieping op dezelfde wijze. De toiletreiniger laat je hier de hele dag in staan, en wie naar het toilet moet doet dat overdag maar beneden. Zo hou je altijd een frisruikend toilet en het kost je weinig moeite.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen