Dark Mode On / Off

Service van IKEA: fietsen met aanhanger

fietsen met aanhanger te leen

Komt Ikea Nederland ook met fiets en aanhanger om aankopen te vervoeren?

IKEA kent een nieuwe service, een IKEA fiets met aanhanger. Een goed alternatief om je aankopen mee te vervoeren.

Nadat onderzoek had uitgewezen, dat 20% tot 25% van de klanten met de fiets kwam, ging het filiaal in Kopenhagen als eerste met vijf fietsen deze service aanbieden.

Wil je een fiets lenen dan moet je een waarborg en een kleine verzekering betalen voor eventuele beschadiging of diefstal. De trailerfiets kan voor langer dan een dag worden geleend zodat je voldoende tijd hebt om deze terug te brengen.’

In Nederland bestaat deze mogelijkheid tot het huren van een fiets met aanhanger nog niet maar dit laat misschien niet lang op zich wachten.

Bron: fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.