Dark Mode On / Off

Sinterklaas- en Kerstkado | Tablet meest gewild

Tablet meest gewild cadeau

Verlanglijstje Sinterklaas en Kerstman | Tablets op nummer nummer 1

Uit onderzoek van het Amerikaanse bureau PriceGrabber blijkt, dat op de meeste verlanglijstjes die dit jaar worden opgesteld, een tablet met stip bovenaan staat. De tijd van Mens erger je niet en Monopoly lijkt daarmee ver achter ons. En heus, niet alleen op de verlanglijstjes van de kinderen staat de tablet bovenaan maar ook vele volwassenen zien zichzelf na de feestdagen graag met een tablet in de weer.

Bijna 50 procent van alle kinderen wil graag een grote iPad en iets meer dan 35 procent heeft zijn keus laten vallen op de iPad mini. De tablet van Samsung lijkt niet erg gewild en bijna 10 procent van de jeugd zou je erg blij maken met een Galaxy Note of Tab.

Opvallend is dat de nieuw op de markt gekomen Surface van Microsoft (nog niet in ons land verkrijgbaar) maar op 3 procent van de verlanglijstjes voorkomt. Hoe dan ook, de verwachtingen van Sinterklaas en de Kerstman , zijn ondanks de slechtere tijden, toch wel hooggespannen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen