Dark Mode On / Off

Sport voor hartpatienten

Sport voor hartpatienten

Advies hartpatiënten: ga sporten en bewegen

Sinds 1 oktober is er voor hartpatiënten de mogelijkheid om dichtbij huis te sporten en te bewegen. Na ontslag uit het ziekenhuis of na de revalidatie krijgt elke hartpatiënt wel het advies om vooral te gaan bewegen en te sporten. Het gaat dan jaarlijks om 35.000 mensen.Toch zijn er maar enkele duizenden die dit ook daadwerkelijk gaan doen. Meestal is de reden dat men niet gewend was om te sporten. Of men weet niet waar men heen moet om te sporten.

Daar is nu een website voor geopend, die een landelijk overzicht laat zien aan sport- en beweegmogelijkheden met deskundige begeleiding, bij jou in de buurt.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen