Dark Mode On / Off

Stadswandeling Nijmegen

Wandelen door historisch Dokkum

Stadswandeling Nijmegen | Ontdek ook de 2000 jaar geschiedenis van de stad Nijmegen.

Het Gilde Nijmegen organiseert verschillende stadswandelingen. Een (meestal gepensioneerde) gids die alle interessante details over ‘zijn’ stad kent, neemt je mee op één van de historische wandelingen.

De stadswandelingen van Gilde Nijmegen zijn via de website www.gildenijmegen.nl aan te vragen.

Ontdek ook de 2000 jaar geschiedenis van de stad Nijmegen en kom samen met de gids op de mooiste plekjes van deze prachtige stad. Misschien een goed idee om af te sluiten met een high tea bij Nostra in de Van Broekhuyzenstraat. Het Gilde Nijmegen kan je er vast meer over vertellen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen