Dark Mode On / Off

Stadswandeling Vestingstad Coevorden

Vestingstad Coevorden

Vestingstad Coevorden | Er valt veel te zien tijdens uw bezoek

Ontdek en Beleef de Vestingstad Coevorden! 

Wij laten u zien en beleven hoe Coevorden door de eeuwen heen is vernietigd en weer opgebouwd. Er valt veel te zien tijdens uw bezoek en wij maken voor u graag een activiteit op maat, aangepast aan uw wensen.

Onderstaand één van de mogelijkheden voor uw bezoek aan Coevorden!

Maak een wandeling door 1000 jaar historie van Coevorden o.l.v. een  stadsgids. De gids vertelt u over de roemruchte historie van de stad. We laten u diverse eeuwenoude gebouwen zien en het wordt al gauw duidelijk waarom Coevorden geruime tijd de Poort naar het Noorden was.

We bezoeken het Stedelijk Museum waar het verleden van de vestingstad wordt belicht. Het pronkstuk tijdens de wandeling is het Kasteel. Het gebouw is met zorg gerestaureerd. Ook bezoeken we de Herv. PKN kerk, waar een deel van onze historie begraven ligt. Kortom, laat U verassen! Coevorden heet U welkom.

Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Voor informatie en boekingen: Tourist Info Coevorden 0524-525150

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen