Dark Mode On / Off

Stedengids met navigatie-app

Ontdek het oudste gedeelte van de stad Breda.

Stedengids met navigatie-app | De juiste route langs alle bezienswaardigheden

Eind 2013 is mo’media begonnen met het toevoegen van een navigatie-app in haar stedengidsen. De 100% navigatie-app laat je middels de smartphone, direct zien waar je je bevindt en met behulp van de stedengids kun je op eenvoudige wijze alle adressen die in de stedengids worden vermeld, of deze in de buurt liggen. De gps-functie van de smartphone brengt je snel en via de kortste weg naar jouw bestemming. Een hoge telefoonrekening hoef je niet bang voor te zijn, want als je de stad die je wilt bezoeken, hebt gedownload, kun je de app offline gebruiken.

Alle stedengidsen voorzien van navigatie-app
Vanaf medio februari 2014 zijn alle stedengidsen van mo’media voorzien van de navigatie-app. De stedengids in combinatie met de navigatie-app is een goede combinatie om alles te weten te komen over jouw favoriete stad. Plattegrondjes, bezienswaardigheden en restaurantjes zijn snel gevonden. Hier kun je nog een video bekijken hoe de stedengids en de navigatie-app elkaar feilloos aanvullen.

* De 100% stedengidsen Amsterdam English edition en Haarlem zijn exclusief navigatie-app.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.