Dark Mode On / Off

Stedentrip met de trein is ontspannen op pad

een stedentrip met de trein

Ben je op zoek naar een stedentrip met de trein dan is waarschijnlijk de KortWeg Stedenbrochure van NS Travel een goed idee.

In deze handige gids voor korte vakanties worden veel steden aangeboden die per trein goed bereikbaar zijn. Maar je kunt met KortWeg ook kiezen voor een stedentrip met de auto of het vliegtuig. Als je daar liever voor kiest dan vind je ook veel interessante aanbiedingen.

Stedentrip met de trein
 

Of je nu een stedentrip met de trein naar Parijs, Bonn, Berlijn, Salzburg of Wenen wilt, het aanbod is groot genoeg. Sla de KortWeg brochures erop na en bekijk het volledige gevarieerde assortiment van Europese steden.

Wil je de tijd zo goed mogelijk benutten dan kun je met de Eurostar snel en ontspannen een paar dagen naar Londen. Vanaf Brussel doet deze er nog geen twee uur over naar ‘St. Pancras International’. Vanaf daar sta e met de metro in een mum van tijd in het centrum van deze wereldstad.

Voor een bezoek aan Berlijn neem je ook het allerbest de trein. De vele bezienswaardigheden in deze boeiende stad vergt wel een paar dagen. Natuurlijk wil je de overblijfselen van de muur zien en de voormalige controlepost Checkpoint Charlie. Met de Berlin WelcomeCard kun je onbeperkt reizen met het openbaar vervoer en kun je op je gemak de hele stad gaan bezoeken.

Parijs mag natuurlijk niet ontbreken op je lijstje als je overweegt een stedentrip te gaan maken. De Thalys brengt je supersnel van Amsterdam Centraal naar de Franse hoofdstad. Maak een cruise over de Seine, de rivier die de stad in tweeën deelt en bezoek een van de vele prachtige musea die Parijs rijk is. Ook heel bijzonder is de bustour Parijs by night. En natuurlijk ga je naar boven de Eiffeltoren op voor een adembenemend uitzicht over de stad.

De KortWeg Stedenbrochures van NS Travel zijn verkrijgbaar bij de ANVR reisbureau’s.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen