Dark Mode On / Off
verwen je voeten

Geef ook je voeten eens extra aandacht

  • Maak thuis een voetenbad met lekker handwarm water. Doe er badzout of een badbruistablet in (speciaal voor voeten!), badolie mag ook. Laat je voeten hier ongeveer 10 minuten in weken.
  • Geef je voeten een scrubbeurt met een grove scrubgel.

Droog je voeten af en verwijder overtollig eelt met behulp van een puimsteentje. Haal niet teveel eelt weg want dat kan heel pijnlijk zijn.

  • Spoel je voeten opnieuw af en droog ze goed. Door je voeten goed af te drogen voorkom je voetschimmel.
  • Smeer ter voorkoming van nieuw eelt voor het slapen gaan je voeten in met een zachte crème. Trek katoenen sokken aan. De volgende morgen zijn je voeten heerlijk zacht.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.