Dark Mode On / Off

Tirol heeft mooiste skigebied volgens Skiresort

beste skigebied in tirol

Volgens Skiresort is het beste skigebied te vinden in het Tiroolse Hochfügen-Hochzillertal.

Skiresort.de heeft een onderzoek gehouden naar meer dan 4600 ski-bestemmingen in 75 verschillende landen. Volgens Skiresort is het beste skigebied te vinden in het Tiroolse Hochfügen-Hochzillertal. Men heeft met name gelet op het onderhoud van de pistes, berghutten, of er een grote kans bestaat op sneeuw en of het gebied ook voor kinderen aantrekkelijk is.

De hoogste totaalscore gaat naar Ski-optimal Hochzillertal welke kortgeleden ook al door het Oostenrijkse magazine ‘News’ werd uitgeroepen tot dé wintersportlocatie voor families. Ook de tweede plaats is weggelegd voor een Tiroolse bestemming: Ski-Welt Wilder Kaiser-Brixental in de Kitzbüheler Alpen.

Andere goede wintersportgebieden zijn in Canada, skigebied Whistler Blackcomb en het Franse Espace Killy in de Savoyer Alpen.

Bron: De Telegraaf
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.