Dark Mode On / Off

Toeristen onderschatten hitte Istanbul

Toeristen onderschatten hitte Istanbul

Toeristen die met name een stedentrip maken, naar bijvoorbeeld Istanbul in de zomermaanden, worden veelal ziek door de hitte die in dergelijke steden heerst. De vochtigheidsgraad is zo hoog, dat men onderschat hoe zo’n aanslag op de gezondheid dit kan zijn.

De plaatselijke bevolking ontvlucht in de weekenden massaal de stad om verkoeling te zoeken en juist in deze hete maanden komen toeristen de stad bezoeken. De Turken zelf zoeken voortdurend verkoeling in airco ruimte’s, en de zelfs gewaarschuwde toerist, loopt de hele dag van de ene naar de andere bezienswaardigheid.

Istanbul, een prachtige stad om in het voor of naseizoen te verkennen, maar dus niet in de hete zomermaanden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen