Dark Mode On / Off

Toeristen trekken nu naar Canarische Eilanden

Canarische eilanden in trek

Canarische eilanden hebben nog de voorkeur

Hoewel er volgens het CBS ieder jaar zo’n 260 duizend Nederlanders hun vakantie doorbrengen in Egypte heeft dat land nu te maken met een leegloop. Als gevolg van de onrust die er de afgelopen weken heerste zien zowel Tunesië als Egypte een grote terugloop in het aantal toeristen.

En zoals gewoonlijk hebben andere landen hier weer baat bij. Momenteel zijn reizen naar de Canarische Eilanden bijzonder gewild. Ook Aruba ziet een groeiende groep toeristen naar zich toe komen. De toerist die in deze tijd van het jaar op vakantie wil zoekt toch in de meeste gevallen de zon op. Egypte was daarom altijd een heel geliefde bestemming in de wintermaanden.

Er zou enige angst kunnen bestaan dat de andere zonbestemmingen nu de prijzen gaan verhogen maar volgens sommige reisorganisaties gebeurt dit niet zo snel omdat zij veelal prijsafspraken met de hotels hebben. Voor Egypte (en Tunesië) is het te hopen dat de rust weer snel terugkeert en ook daar weer lekker van de zon genoten kan worden.

bron: z24

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.