Dark Mode On / Off

Topcampings in Nederland krijgen vermelding

Topcampings in Nederland

Dit weekend komt de Campingführer van de Adac uit, de Michelingids van de Europese campings. Hierin werden deze keer maar liefst elf Nederlandse bedrijven opgenomen.

Vorig jaar werden door Adac tien- tot vijftienduizend campings in 35 Europese landen gekeurd, waarbij gelet werd op, staanplaatskwaliteit, supermarkt, horeca, spel- recreatiemogelijkheden, gastheerschap, innovatie en afhandeling van klachten.

Campings met eervolle vermelding

De elf Nederlandse bedrijven die de titel Superplatz kregen zijn: BreeBronne (Maasbree), De Beerze Bulten (Beerze), De Paal (Bergeyk), Scheldeoord (Baarland), Napoleonhoeve (Breskens), Tempelhof (Callantsoog), Ter Spegelt (Eersel), Wildhoeve (Emst), Roompot (Kamperland), De Kuilaart (Koudum) en De Kleine Wolf (Ommen).

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.