Dark Mode On / Off

Trein geliefd vervoer voor stedentrip door Europa

Trein geliefd vervoer voor stedentrip

De trein blijkt het geliefde vervoermiddel te zijn als we een stedentrip willen maken. Het niet hoeven zoeken naar een ‘dure’ parkeerplek, niet stilstaan in de file en dat we dan ook nog de benzine uitsparen, doet 1 op de 5 Nederlanders besluiten voor de trein te kiezen. Dit blijkt uit een onderzoek onder 20.000 gasten van de website Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Ook nog eens 10 procent van de ondervraagde automobilisten zal bij een volgende stedentrip voor de trein kiezen.

Trein, voordelig en milieuvriendelijk

Ieder weekend gaan zo’n 19 procent van de gasten van weekendjeweg.nl op stap naar een bestemming in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Steeds meer Nederlanders kiezen volgens Weekendjeweg voor de trein omdat dit voordeliger is en ook steeds meer stedentrippers vinden deze manier van reizen milieuvriendelijker. Weekendjeweg organiseert samen met de NS compleet verzorgde stedentrips aan inclusief overnachting, retourticket en tehen een scherpe prijs.

Bron: Weekendjeweg.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen