Dark Mode On / Off

Trein Schiphol | Neem voldoende reistijd

Met de trein naar Schiphol | Ook dan voldoende reistijd inplannen.

Wie met de trein de luchthaven Schiphol wil bereiken doet er evengoed verstandig aan om ook dan, voldoende reistijd te reserveren. Met de eigen auto loop je de kans in een file terecht te komen maar ook met de trein is op tijd arriveren op de luchthaven niet altijd gegarandeerd. Een en ander lezen we in de Spits nadat al regelmatig het treinverkeer naar Schiphol werd gestremd. Voor reizigers die hun vlucht moeten halen is dit vaak een ramp.

Na een treinstoring arriveren passagiers soms nog maar net op tijd op de luchthaven en het inchecken en de juiste gate vinden neemt altijd de nodige tijd in beslag. Een woordvoerder meldt in de krant dat in geval van treinstoringen of een incident waardoor de trein niet op tijd op de luchthaven arriveert, de Nederlandse Spoorwegen hiervoor niet verantwoordelijk gesteld kan worden. De reiziger moet er zelf voor zorgen dat hij op tijd op de luchthaven aanwezig is om zijn vlucht te kunnen halen.

Bron: Spits

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen