Dark Mode On / Off

Vakantieganger laat zich minder vaccineren

Vaccinatie, win advies in

Vakantiegangers laten zich als gevolg van de economische crisis, minder vaccineren dan voorheen.

Dit meldt de Travel Health Clinic in Hengelo. Vakantiegangers besparen op het vaccineren en nemen het risico op een ziekte op de koop toe. Voor sommige reizen is een vaccinatie verplicht maar ook voor reizen naar bepaalde gebieden in Turkije en Egypte, is een vaccinatie aan te raden.

Last minute vaccinatie

Sommige vakantiegangers die zich eerder voor een lastminute vakantie nog wel lieten vaccineren, laten dit nu ook achterwege. Volgens de Travel Health Clinic denken veel reizigers “onterecht” dat vaccinatie dan toch geen zin meer heeft. Het blijft altijd aan te raden om advies in te winnen omtrent de nodige vaccinaties.

Dat kan op de website van www.thci.nl of op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering, www.lcr.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.