Dark Mode On / Off

Vakantiehuis huren | Pas op voor fraude

Soms bestaat de aangeboden vakantiewoning niet.

Pas op voor fraude want soms bestaat de aangeboden vakantiewoning niet.

Er komen steeds vaker meldingen bij consumentenorganisaties Consuwijzer.nl en FraudeHelpdesk.nl binnen, van consumenten die een vakantiehuis via het internet hebben geboekt. De nietsvermoedende vakantieganger heeft een mooi vakantiehuis geboekt op internet, echter, het vakantiehuis bestaat helemaal niet of is eigendom van iemand anders.

De foto’s lijken mooi maar toch….

De foto’s zien er prachtig uit en vaak lijken de websites ook wel professioneel van opzet maar toch komen er steeds meer meldingen binnen van fraude. De instanties wijzen consumenten erop, dat er heel goed via het internet kan worden geboekt mits men goed oplet of men te maken heeft met een bonafide verhuurder of verhuurorganisatie.

Ga voor boeking eerst goed na of de aangeboden vakantiewoning wel bestaat en of de verhuur valt onder de garantieregeling.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.