Dark Mode On / Off

Ruil van woning met uw tweede vakantiehuis.

Ruil van woning met uw tweede vakantiehuis.

Veel mensen dromen er stiekem van: een eigen vakantiehuis in Nederland of in het buitenland. U kent dat gevoel wel als u op vakantie geweest bent, “ hier zou ik wel een huisje willen hebben ”.

Makkelijk om er meerdere vakanties per jaar door te brengen en het is tevens een goede investering. Als je denkt het mooiste plekje op aarde gevonden te hebben, blijkt dat na een tijdje het uitzicht hetzelfde is, over het plaatselijk marktje heb je al vele malen gewandeld of de kinderen willen toch wel eens ergens anders heen.

Ruilen met je tweede woning

Kortom de wil om weer eens ergens anders op vakantie te gaan begint te knagen en in de verhuur heb je nog vrije periodes, dan biedt tweedewoningruil u de mogelijkheid om een weekje, midweek  of weekend te ruilen. Zo kunt u een weekje ruilen met een huisje in Italië, Spanje, Frankrijk of België.

Heeft u een vakantiehuis dichter bij huis  dan is een weekendruil mogelijk. U kunt een weekend gaan fietsen op de Veluwe een strandwandeling maken in Zeeland,  alles is mogelijk.

Huizenruil is voor vele mensen al bekend, echter tweedewoningruil richt zich enkel op mensen met een tweede huis. Dat biedt voordelen, zo kunt u de periode wanneer men ruilt vrij afspreken, ook hoeft u geen rekening te houden met het opbergen van uw privéspullen en de mensen waarmee u ruilt, weten wat uw bezit waard is.

Tweedewoningruil is dan ook een goede aanvulling  voor de steeds grotere groep mensen die in het bezit zijn van een tweede woning.
Deze site heeft een ruilbestand van mensen uit Nederland en België die een tweede woning, appartement of chalet hebben in Europa en bereid zijn om hun vakantiehuis te ruilen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen