Dark Mode On / Off

Valentijnsdag | London Eye love you!

London Eye love you!

Valentijn | Verras je lief met een romantische tour in de London Eye

Op Valentijnsdag wil je natuurlijk ook jouw geliefde graag verrassen. Dat kan met een mooi boeket bloemen of een prachtige doos met chocolaatjes. Maar wat te denken van een weekendje weg naar de wereldstad Londen. Boek dan tevens een spectaculair ritje in de 135 meter hoge London Eye. Onder alle weersomstandigheden kun je plaatsnemen in één van de 32 gesloten cabines van dit enorme reuzenrad. Het uitzicht over Londen is een ervaring op zich.

Eénmaal boven kun je bij goed weer tot 40 kilometer ver weg kijken. Geniet van de vele bezienswaardigheden vanuit de lucht zoals de Westminster Abbey, The House of Parliament, de Big Ben en Trafalgar square.

Een overnachting boeken in Londen is niet moeilijk. Het aanbod aan hotels, in alle prijsklassen, is groot. Een aanrader is het nog vrij nieuwe trendy Hotel H10 Waterloo. Dit hotel ligt in de buurt van de London Eye. Ga een heel romantisch weekend tegemoet.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.