Dark Mode On / Off

Verbetering ACSI Eurocampings website

meest uitgebreide campingzoekmachine van Europa

De meest uitgebreide campingzoekmachine van Europa is gebruiksvriendelijker geworden

De vernieuwde website Eurocampings.eu, van campingspecialist ACSI, is vandaag gelanceerd. De meest uitgebreide campingzoekmachine van Europa is gebruiksvriendelijker geworden en het nieuwe design oogt frisser en rustiger. Daarnaast zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het is voor de Europese kampeerder nog makkelijker geworden om een camping te vinden die aan zijn/haar wensen voldoet.

Jaarlijks gebruiken 10 miljoen Europese kampeerders Eurocampings.eu om zich te oriënteren op hun kampeervakantie. Met ruim 9.800 campings, 13 talen en ruim 200 voorzieningen (waarop ACSI jaarlijks inspecteert) krijgt de kampeerder een uitgebreid en betrouwbaar campingaanbod gepresenteerd. Eurocampings.eu heeft de ambitie om ook in de toekomst de beste campingzoekmachine van Europa te blijven. Daarom is een traject gestart waarin de site compleet onder de loep is genomen.

Onderzoek onder kampeerders

In het vernieuwingstraject heeft jarenlange ervaring een rol gespeeld en is onderzoek gedaan onder ruim 12.500 Europese kampeerders. De nadruk ligt (ook) op de vernieuwde website op ‘de Europese kampeerder eenvoudig en snel een camping laten vinden’. De kampeerders die tijdens het onderzoek de nieuwe site al hebben mogen bezoeken zijn erg enthousiast. Termen die regelmatig voorbij zijn gekomen: duidelijk, helder en overzichtelijk.

Eenvoudig zoeken

Op de vernieuwde ACSI Eurocampings is het zoeken naar een camping uitermate eenvoudig geworden. Via de zoekbox kan op land, regio, plaats of campingnaam worden gezocht. Wanneer een term niet exact voldoet, worden suggesties gegeven. Of ligt er in de betreffende plaatsnaam geen camping? Dan worden de dichtstbijzijnde campings getoond. Ook kan er via het kaartmateriaal gezocht worden. Kampeerders kunnen hierop in- en uitzoomen en zien meteen welke campings er in het gebied liggen.

Onderscheidend

ACSI is de enige die ruim 200 voorzieningen en aandachtspunten aanbiedt waarop zij ieder jaar al haar campings inspecteert. In de vernieuwde website kan hier tijdens het zoekproces op een overzichtelijke manier op gefilterd worden. Daarnaast zijn via de optie ‘uitgebreid zoeken’ alle voorzieningen op te vragen en kan ook hier een selectie aangevinkt worden.

Met de nieuwe functie ‘campings vergelijken’ is in één oogopslag duidelijk wat de verschillen zijn tussen de voorzieningen bij de geselecteerde campings. Ook zijn er vele thema’s aanwezig waarop de kampeerder kan zoeken.

Naast nog talloze vernieuwingen is ook het design een verandering die meteen in het oog springt. Er is rust gecreëerd waardoor de kampeerder op een prettige manier op de site kan zoeken.

Europese lancering

Ook na de lancering zal de ‘oude’ Eurocampings.eu nog enige tijd te bezoeken zijn. De vernieuwde Eurocampings.eu wordt na lancering nog verder geoptimaliseerd. Het is voor kampeerders mogelijk om feedback over de site achter te laten via de feedbacktool.

De Europese lancering van Eurocampings.eu vond plaats op op de Vakantiebeurs in Utrecht, Nederland. De vernieuwde website is te bereiken via: www.eurocampings.eu

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.