Dark Mode On / Off

Verdien geld met die ongebruikte spullen op zolder

Verdien geld met die ongebruikte spullen

Nederlands huishouden heeft voor gemiddeld 737,= aan spulletjes in huis, die nooit worden gebruikt.

Volgens een woordvoerder van de handelssite Marktplaats heeft een Nederlands huishouden voor gemiddeld 737,= aan spulletjes in huis, die nooit worden gebruikt. Op de zolder en in de berging kom je veelal boeken, tafels en stoelen en spullen uit de tijd dat de kinderen nog jong waren tegen.

De handelssite Marktplaats heeft meer dan 200.000 avertenties op de site staan waaronder ook veel schoenen en kleding. Spelcomputers en games worden ook erg veel via de handelssite ge- en verkocht. Doorloop ook eens de zolder en de kasten en wie weet ontvang je nog een leuk bedrag voor alles wat eigenlijk toch alleen nog maar ruimte inneemt.

Bron: Consumentengids

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen