Dark Mode On / Off

Verken al fietsend de Amsterdamse Haven

fietstocht amsterdam

Wat is er allemaal te beleven in het Havengebied van Amsterdam? Dat wil Amsterdam u  graag laten zien. De Haven Amsterdam, behorende tot de top vijf van grootste havens in Europa, organiseert allerlei evenementen om iedereen te laten kennis maken met het havengebied.

Wil je de haven zelf gaan verkennen, zonder gids, dan zijn er 4 bewegwijzerde routes door de haven, ieder met een eigen thema. Onderweg kom je veel informatie tegen op de info-borden en per fiets kom je op zeer markante plekjes in het havengebied. In samenwerking met Rederij De Nederlanden worden er rondvaarten georganiseerd op het klassieke passagiersschip het Wapen van Amsterdam.

Kijk voor alle informatie op: www.havenfietsen.nl en/of www.portofamsterdam.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.