Dark Mode On / Off

Vrouwenpolder – Neeltje Jans

Neeltje Jans | Het leukste waterpark

Neeltje Jans | Het leukste waterpark van Nederland

Een dagje naar het leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! WaterLand Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur.

Hier vind je verbazingwekkende exposities, stormachtige attracties en het gerucht gaat dat hier binnenkort ook zeerovers op het pretpark hun intrek komen nemen. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar WaterLand Neeltje Jans!

Kom de zeehondenshow bekijken, glijden van de waterglijbaan, spetteren op de waterspeelplaats of loop eens door de grote walviswereld en trotseer een orkaanstorm! Even uitrusten? Neem dan plaats in het gezellige restaurant of Pannenkoekenhuis. Meer info: www.neeltjejans.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.