Dark Mode On / Off

Wandeling Zaans Rietveld Route

Lekker wandelen maar blaren voorkomen

Wandeling Natuurgebied Zaanse Rietveld

Op 3 februari 2007 is de herinrichting van het Zaanse Rietveld afgesloten en het nieuwe natuurgebied feestelijk geopend. Gedeputeerde Van der Sar, Wethouder Lyczak van Alphen aan den Rijn en districtshoofd De Wit van Staatsbosbeheer onthulden een informatiebord, waarna gidsen van Staatsbosbeheer een wandeling door het nieuwe natuurgebied begeleidden.

Een middellange wandelroute is officieel in gebruik genomen door het Natuurgebied Zaans Rietveld. U loopt door echt authentiek polderlandschap langs molens en over houtkades.

De routekaart kunt u online bestellen bij de VVV Het Groene Hart.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen