Dark Mode On / Off

Was de pekel van de auto

Auto wassen | Pekel is slecht voor veel onderdelen aan de auto.

De Bovag doet automobilisten de goede raad om, nu de dooi is ingevallen, de auto te (laten) wassen en de vele pekel eraf te spoelen. Alle pekel die de laatste weken is gestrooid op de wegen is uitermate slecht voor de carrosserie van de auto en zal roestvorming versnellen. Ook is de pekel slecht voor alle rubberen- en kunststofdelen.

De Bovag verwacht bij de autowasstraat een enorme drukte en lange wachtrijen gaan zeker komen, maar het is wel het behoud van je auto. Kies een wasprogramma waarin ook wax zit, dit zorgt ervoor dat de pekel zich minder goed kan hechten aan de lak. En vergeet ook niet de bodem te laten wassen. Zo kan de auto weer schoon de volgende vorstperiode tegemoet.

Bron: Bovag

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen