Dark Mode On / Off

Wassen hoeft niet duur te zijn

goedkoper wasmiddel wast ook schoon

Ook goedkoper wasmiddel wast goed schoon.

De A-merken (bont) wasmiddelen zoals Robijn, Persil of Dreft maken het wasgoed niet schoner dan een veel goedkoper wasmiddel van bijvoorbeeld de Aldi of de Lidl. Dit blijkt uit testen van de Consumentenbond.

De bond heeft een test uitgevoerd onder vijfentwintig bontwasmiddelen zowel in vloeibare als in poedervorm. Men draaide 1145 keer de was nadat ze er zelf 2100 verse vlekken in hadden gemaakt.

De conclusie is gelijk aan eerdere tests in 2000 en 2004. De goedkope wasmiddelen van de Aldi en de Lidl maakten de was net zo schoon als de duurdere A-merken.

Bron: Nu.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.