Dark Mode On / Off

Willingen presenteert accommodatiegids in het Nederlands

willingen, een populaire bestemming

De gemeente Willingen in het Sauerland heeft  de nieuwe accommodatiegids voor 2010 gepresenteerd. Hierin staat alle informatie over de talrijke recreatie- en sportmogelijkheden die het gehele jaar door in Willingen worden aangeboden. Evenals een ruime keuze aan accommodatie inclusief omschrijving, foto’s en arrangementen.

Speciale wandelweken

Het begint met de nieuwe pelgrimroute, gaat verder met medical wellness, wandelen en fietsen en tot aan alle wintersportmogelijkheden is alles inbegrepen en de sfeervolle foto’s doen verlangen naar een vakantie in Willingen. De arrangementen in de nieuwe accommodatiegids, zoals bijvoorbeeld een week wandelen zonder bagage op de Uplandsteig of de Rothaarsteig, zijn bijzonder interessant. Of wat dacht u van ons „Family Adventure“ of het mooie Sauerland tijdens speciaal georganiseerde wandelweken te voet leren kennen?

Nederlanders dol op Willingen

Tijdens de winter of in de zomer, Willingen is ook bij onze Nederlandse buren een zeer populaire vakantiebestemming. Het Sauerland is binnen enkele uren per auto te bereiken en voor de ski fans in Nederland is het grootste skigebied noordelijk van de Alpen een absoluut eldorado met vele highlights.

De Tourist-Information Willingen heeft nu voor het eerst een complete accommodatiegids in het Nederlands uitgegeven. Hierin worden de mogelijkheden in de regio gepresenteerd. Bovendien wordt het zoeken naar de juiste accommodatie eenvoudig. Een compleet in het Nederlands vertaalde accommodatiegids is tot nu toe uniek in heel Duitsland.

Beide accommodatiegidsen zijn bij de Tourist-Information Willingen gratis verkrijgbaar.

Tourist-Information Willingen, Am Hagen 10, 34508 Willingen (Upland)

E-Mail: willingen@willingen.de,

Internet: www.willingen.de

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen