Dark Mode On / Off

“Wallonië en de Ardennen”.

“Wallonië en de Ardennen”. – 365 buitengewone plekken

Met ruim 2000 km uitgestippelde routes langs de meest bijzonder plekken in de Ardennen en Wallonië

Kristien Hansebout is verzot op Wallonië en de Ardennen, en ging voor haar nieuwste boek op zoek naar authentieke plekken, waarvan je je soms afvraagt: ‘Bestaat dit nog?’ Het werden er uiteindelijk 365, een voor elke dag van het jaar.

Daarnaast ontwikkelde ze 32 nieuwe schilderachtige wandelroutes (203 km), 22 fietstochten (1111 km), en 10 auto- of motortochten (861 km) in alle uithoeken van dit gebied, waardoor je jouw eigen ideale parcours kunt samenstellen.

Kristien Hansebout heeft zich met haar bedrijf Parkoers gespecialiseerd in het uitstippelen en begeleiden van originele reizen en het ontwikkelen van fietsroutes voor een optimale beleving van de regio. Wallonië is haar tweede thuis geworden. Eerder schreef ze Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië. Op haar Youtube-kanaal zijn filmpjes van de tochten te vinden.

Kristien Hansebout – Wallonië en de Ardennen. 365 buitengewone plekken | verschijnt bij Sterck & De Vreese | ISBN 978 90 5615 713 5 | gebonden, 432 pagina’s.

Lezersactie (beeindigd)

Drie van deze prachtige exemplaren mogen we weggeven in onze lezersactie. Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 4 mei 2021 naar mail@50plusplein.nl

In de buurt van de Ardense stad Hoei ligt op een rotspunt een prachtig gerestaureerd kasteel. Mail ons de naam van dit kasteel. Het juiste antwoord moest zijn: Kasteel van Modave.

Drie prijswinnaars hebben bericht gehad en ontvangen dit prachtige exemplaar thuisbezorgd.

Foto: infotourism.be

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen