Dark Mode On / Off

Winnaars Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is hét begin van je kampeervakantie en de perfecte plek om je volgende roadtrip in te plannen. Naast caravans, vouwwagens, campers, (voor-, en dak-)tenten zijn er ook volop kampeeraccessoires te vinden en kunnen bezoekers deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals proefrijden met campers.

Of de bezoeker nu gaat voor een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of tent. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder ook dit jaar weer veel nieuws te vinden. Want Utrecht is niet alleen dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Het is óók de plek waar liefhebbers tientallen gadgets kunnen ontdekken die het kampeerleven gemakkelijker en leuker maken. Zo is er dit jaar wederom een Innovatieplein, waar de bezoeker een compleet overzicht treft aan de nieuwste trends ontwikkelingen op kampeergebied.

Al zin gekregen of benieuwd geworden? Bij 50plusplein.nl maak je nu kans op 2 toegangskaarten.

Winnaars lezersactie

Stuur je antwoord op de volgende vraag voor 15 september 2019 naar – mail@50plusplein.nl

Welk soort kamperen staat dit jaar extra in de spotlight op de beurs? Het juiste antwoord was Winterkamperen.

Vijf winnaars hebben bericht gehad en hun twee gratis toegangskaarten ontvangen.

Vanwege richtlijnen mbt. de privacywet worden geen namen en adressen op de site vermeld.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.