Dark Mode On / Off

Wratten weg met Duct tape

Wratten weg met Duct tape

Wratten verwijderen met Duct tape

Vrijwel elke doe-het-zelver kent wel de rollen zilverkleurige plakband Duct tape. Het plakband is olie- en waterbestendig en werd al in de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor tenten en regenkleding. Het plakband is in verschillende kwaliteit en prijs te koop. De beste kwaliteit heeft een ongekende plakkracht en wordt veel gebruikt voor nood-reparaties in en om het huis.

Hoewel dat het nooit echt bewezen is, blijkt Duct tape goed te kunnen helpen om wratten te verwijderen. Zelfs medici erkennen dat veel patiënten met wratten, bij wie een reguliere behandeling geen effect had, Duct tape alsnog de wrat(ten) deed verdwijnen.

Op de website van huidinfo.nl staat omschreven hoe je in geval van wratten het Duct tape moet aanbrengen.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.