Dark Mode On / Off

Zalfjes en druppels van Toco Tholin

Druppels en zalfjes van Toco Tholin

Druppels en zalfjes van Toco Tholin lijken wel wondermiddel.

Kent u de zalfjes en druppeltjes van Toco Tholin? Bij veel sporters zijn de producten erg populair. De huismiddeltjes stammen al uit 1886 toen Carl Friederizi experimenteerde met kruiden en planten. Hij ontdekte dat veel kruiden en planten een geneeskrachtige werking hadden. Van zeven etherische oliën ontwikkelde de natuurgenezer een recept waaraan hij menthol toevoegde. Sinds 1929 is het merk Toco-Tholin geregistreerd en nog altijd is het onveranderde recept verkrijgbaar.

De producten van Toco-Tholin bestaan uit kruidnagelolie, menthol, landel, rozemarijn, pepermuntolie, steranijs, eucalyptus en petitgrain. De oliën hebben een ontspannende werking en hebben een positieve uitstraling op lichaam en geest.

Er zijn verschillende producten verkrijgbaar waaronder balsems, broekenvet, waslotion en massageolie. De druppels zijn in bad te gebruiken of je doet enkele druppels op borst of rug. Je zult al snel merken dat deze een verlichtende werking hebben en dat het ademen een stuk gemakkelijker gaat.

Druppeltjes

De druppels van Toco-Tholin zijn bij veel klachten te gebruiken. Wie last heeft van keelpijn kan enkele druppels in de mond aanbrengen om de pijn te verzachten. Vermoeidheid kan worden verholpen door wat druppels aan te brengen op het voorhoofd. Vieze geurtjes van tabak, knoflook of alcohol zijn ook te verdrijven met enkele druppels. En wie wordt gestoken door kwallen, insecten of met brandnetels in aanraking is geweest kan de druppels op de huid aanbrengen. De druppels geven snel verlichting.

Balsem

Toco Tholin producten zijn ook verkrijgbaar in een balsem. Wie last heeft van spierpijn kan zich insmeren met een klein beetje balsem. De balsem geeft een warm en verlichtend gevoel. De balsem is te vergelijken met middelen als Dampo of Vicks Vaporub. De druppels en de balsem geven een erg lekkere frisse geur. Veel sporters gebruiken de producten van Toco-Tholin omdat ze snel verlichting geven bij allerlei spier- en gewrichtsklachten.

Meer info op de website: www.toco-tholin.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.