Dark Mode On / Off

Profiteer van de zon in Zeeland tijdens je vakantie

zeeland heeft altijd veel zon

Zeeland heeft meeste uren zon | Profiteer van de zon in Zeeland tijdens je vakantie en ga naar het strand of pak de fiets.

Op vakantie in Nederland is altijd een gok. Ga je in Nederland naar een camping dan is het natuurlijk fijn als er veel zon is. Voor de meeste zon-uren kies je voor Zeeland. Het Zeeuwse land is bij veel toeristen en dagjesmensen bijzonder in trek en een mooie bijkomstigheid is dat Zeeland bekend staat om de meeste uren zon. Zodra deze dan ook maar even doorbreekt worden de Zeeuwse kusten overspoeld door dagjesmensen en toeristen.

Naar het strand of op de fiets

Dankzij de vele uren zon waar de provincie van kan genieten wordt de badplaats Zoutelande wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Bij mooi weer liggen de stranden overvol en is het even zoeken om een plekje te vinden in één van de vele strandtenten.

Wil je meer zien van het rijke gevarieerde landschap, pak dan de (elektrische) fiets en trek er op uit. Zeeland heeft een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. Breng een bezoek aan de vele kerkringdorpen. De kleine plaatsjes als Koudekerke en Grijpskerke waar de kerk nog altijd het middelpunt van het dorp is. Wie een fenomenaal uitzicht over de zee wil, gaat naar Westkapelle. Vanaf de Zeedijk is het uitzicht geweldig.

De bloemdijken in Zuid-Beveland zijn overbekend en langs en over de kilometerslange duinen, zie je pas echt hoe mooi ons land wel niet is. Wanneer dan ook nog de fruitbomen in volle bloei staan, stap dan even af bij een stalletje langs de weg en maak kennis met de heerlijke streekproducten die Zeeland voortbrengt. (bron: de telegraaf)

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen